Friday, January 11, 2008

Dibayar Untuk Bersosial

Pernahkah anda terfikir bagaimana Myspace dan Friendster mencipta kewangan hanya dengan cara anda join mereka tanpa anda bayar sesen pun? Jawapan yang saya boleh bagi adalah anda bayar mereka sewaktu anda bersosial.

Jadi, Yuwie telah dicipta bagi memastikan anda mendapat bayaran sewaktu anda bersosial dengan rakan-rakan anda, membaca blog dan melawati page rakan anda, chatting dan menulis email serta melihat gambar-gambar yang di upload oleh kawan anda. Sungguh mudah untuk menjana kewangan sekarang, kan?

Buat masa ini Yuwie telah mempunyai setengah juta ahli berdaftar dari serata dunia dan bilangannya semakin meningkat dari semasa ke semasa. Bagaimana Yuwie membayar anda? Jadual di bawah mungkin dapat membantu anda serba sedikit.
Yuwie membayar anda samada melalui akaun Paypal atau cek tapi saya mengesyorkan Paypal kerana ia akan lebih memudahkan anda untuk pengurusan pengeluaran wang. Sila baca berkenaan Paypal di post saya yang sebelum ini jika anda tidak faham mengenai Paypal atau ingin menyertai akaun Paypal secara percuma.

Jadi, apa tunggu lagi? Aktifkan diri anda bukan sahaja di Friendster dan Myspace, malahan masukkan Yuwie dalam rencana baru anda. Yuwie pernah ditemuramah dalam BBC.
-->KLIK DI SINI UNTUK MENDAFTAR DI DALAM YUWIE<--

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8