Friday, January 18, 2008

Menjana Kewangan Melalui Ebay Dengan Wholesale

Ebay merupakan tempat penjualan barang secara online yang terbesar di dunia yang sudah tentu mempunyai berjuta-juta pelanggan yang tidak putus-putus mengkehendaki apa-apa barang yang mereka hajatkan. Bayangkan anda berada di tempat para penjual dan menerima tempahan seperti hujan, huh...income nya memang menggembirakan.
Di sini lah Wholesale meletakkan diri mereka sebagai medium kepada anda dengan menggunakan cara jual dulu beli kemudian. Anda tidak faham? Konsepnya mudah sahaja sebenarnya, anda jual dahulu barang yang anda tiada di Ebay kemudian setelah anda mendapat tempahan, anda beli barang yang anda ingin jual itu di Wholesale dan mereka akan selesaikan segalanya termasuk kos penghantaran. Jadi, anda bertindak seperti promoter kepada Wholesales.

Wholesales menjual 1,500 000 barang-barang yang dikehendaki sehingga 90% lebih murah berbanding pasaran biasa. Ini bermakna anda boleh beli suatu barang dengan harga USD 10.00 dan menjualnya semula di Ebay dengan harga USD100.00, bayangkan keuntungan yang anda bakal dapat! Saya sudah pun mendaftar di Wholesales dan sudah pun mula menjana kewangan melalui cara ini, anda bagaimana?

Owh ya, sebelum terlupa. Jika anda berdaftar dengan Wholesales dengan hanya USD 37.97, anda juga bakal mendapat website anda sendiri serta akan berdaftar sekali dengan program menjana kewangan yang lain secara percuma. Jadi, bayangkan serampang beberapa mata! Duit terus masuk seperti hujan! Anda juga boleh jual barangan tersebut di medium Malaysia seperti Lelong.com atau Cari.com jika anda inginkan pembayaran melalui mata wang Ringgit.

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8