Wednesday, January 30, 2008

Pakej Hosting Termurah

Adakah anda sedang mencari web hosting yang menawarkan kadar termurah di pasaran semasa? Jika anda mencari permulaan untuk sebuah web hosting berdomain sendiri, maka anda wajib berdaftar dengan Jom Host. Kebiasaannya web hosting akan mengenakan bayaran dari Rm50 - Rm100 tetapi dengan Jom Host, anda hanya perlu membayar Rm20 sahaja! Sangat murah jika anda merupakan pengguna beginner di dalam dunia siber.

Jom Host menawarkan pakej lengkap domain sendiri + web hosting dengan hanya Rm55 sahaja. Ini termasuk dengan segala apa yang setiap web hosting perlu ada termasuk naik taraf pada bila-bila masa, pengurusan yang efisien, promosi-promosi hebat, bantuan teknikal 24 jam dan proses yang pantas. Malahan, mereka mengambil tempahan membuat website bermutu tinggi dengan jaminan 30 hari!

Jadi, apa yang anda tunggu lagi? Mula membuat domain anda sendiri dan host dengan perkhidmatan termurah di internet dengan harga Rm55 sahaja. Saya masih ingat lagi kata-kata seorang usahawan internet. Dia menulis dalam salah satu e-booknya mengatakan bahawa langkah awal menjana kewangan di internet ialah memiliki domain sendiri. Ingat, pasaran internet semakin meluas dan domain semakin mahal. Jadi, jika anda lambat bertindak, lebih banyak kos yang anda perlu bayar di kemudian hari.

-->BUAT DOMAIN DI JOMHOST<--

Inginkan kelainan? Anda juga boleh berdaftar dengan web hosting di bawah yang menawarkan perkhidmatan yang tidak kurang hebatnya!

-->BUAT DOMAIN DI MERCUMAYA<--
-->BUAT DOMAIN DI ECOMMERCE MASTERY<--
-->BUAT DOMAIN DI NAMSAHAZ <--


No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8