Tuesday, January 22, 2008

Tambahkan Downline Anda


Maaflah kerana saya tidak berniat memonopoli mana-mana syarikat samada Uptrend, Luxor Network mahupun Rafa Rising tetapi saya lebih kepada memberitahu anda sedikit informasi tambahan supaya anda lebih bijak dalam mengatur cara mendapatkan downline. Apa yang penting bagi ketiga-tiga berkenaan adalah downline, betul x?

Mari kita hitung sepanjang bulan ini sudah berapa downline yang anda dapat? Mengapa tidak seperti yang dijangkakan, adakah orang semakin berkurang untuk sertai? Jawapan paling baik adalah tidak, bukan sebab itu tetapi kerana bagaimana anda memancing pelanggan anda. Cara pancingan dan umpan yang salah hanya menyebabkan ikan lari dan anda tidak mampu mengejarnya kembali.


Adalah baik untuk mempunyai suatu sumber sebagai panduan bagaimana anda hendak mendapat downline dengan berkesan tanpa perlu menelefon siang malam bertanya wang sudah masuk ke belum etc. Caranya adalah dengan merujuk kepada yang pakar. Di sini saya ingin mendedahkan kepada anda atuk kepada bisnes MLM dunia, tidak lain tidak bukan ialah Tom Schreiter yang telah datang ke Malaysia pada tahun lepas yang mana ceramahnya berkenaan bisnes MLM disertai ramai orang, rata-rata dari luar negara.

Mengapa begini? Kerana anda tidak kenal dia dan ramai di antara kita melepaskan peluang yang ada untuk bertemu dengan jaguh MLM ini yang telah pun melahirkan lebih ramai jutawan berbanding mana-mana syarikat berteras MLM di dunia ini. Namun begitu, anda sangat bernasib baik kerana seorang anak melayu telah datang ke ceramah terbabit dan merekod segala yang diperkatakan untuk dijadikan pedoman.

Namun begitu, tiada yang percuma termasuklah laporannya. Tetapi beliau tidak segan untuk memberikan anda tips pertama apakah rahsia untuk MLM. Beliau telah membukukan pemerhatian beliau dalam e-book Rahsia MLM. Apa yang menariknya ialah beliau turut meletakkan tiga lagi e-book bagi membantu anda yang masih baru dalam MLM.Ramai yang telah membeli dan menjana downline yang seimbang darinya seperti Sapphire Manager Score A Program, en. Aridz, dan ramai lagi yang sudi memberikan testimoni kepada beliau. Adakah anda ingin berjaya seperti mereka? Saya sarankan anda lihat tawaran yang disediakan dan dapatkan tips secara percuma. Tidak rugi jika mencuba, betul x?

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8