Tuesday, February 5, 2008

APSense, Bukan Adsense

Ya, APSense dan bukan Google Adsense. Inilah ungkapan yang saya dapat sewaktu dipromosikan dengan program ini yang baru bertapak di internet. Apakah APSense, adakah mereka sama seperti Google Adsense? Jawapan yang terbaik, tentulah tidak sebab saya sudah pun di blacklist oleh Google Adsense tetapi masih boleh menyertai mereka.

APSense mempunyai pelbagai cara membayar anda, samada melalui trafik anda dan juga isi posting anda dan sebagainya. Anda dibayar USD1.00 untuk setiap referal di bawah anda jika anda merupakan ahli percuma, USD2.50 jika anda ahli premium dan USD5.00 jika anda partner. Ini bermakna APSense mempunyai 3 membership yang berbeza, partner membership hanya berharga USD37.90.


APSense juga membayar anda untuk membuat posting berkualiti di forum dan blogsite mereka. Bayangkan, anda dibayar jika kualiti posting anda boleh menyebabkan mereka meletakkan Google Adsense di blog anda. Ini bermakna mereka tidak bayar anda jika orang klik, mereka bayar anda hanya untuk meletakkan Google Adsense dan APSense di blog anda, menarik bukan?

Anda juga boleh mendapatkan pengiklanan secara percuma kepada lebih berjuta-juta pelanggan APSense yang semakin berkembang dari semasa ke semasa. Ini bermakna, lebih awal anda sertai program ini, lebih ramai prospek yang bakal anda capai. Bayangkan pengiklanan secara percuma, siapa yang nak menolak.

Untuk sertai mereka, sila klik link di bawah atau mana-mana banner iklan APSense di sebelah kanan web blog ini :)

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8