Monday, February 4, 2008

Wang Cyber.com

Wang Cyber.com merupakan komuniti usahawan internet Malaysia yang ditaja oleh Sempoi Hosting. Komuniti ini wajar disertai oleh anda yang berminat untuk menjadikan internet sebagai medium menjana kewangan. Buat masa ini, Wang Cyber mempunyai kadar trafik yang konsisten diaggotai oleh beribu-ribu usahawan internet, ia lebih seperti cyber kafe yang sangat besar.

Di dalamnya anda boleh mendapatkan tips kewangan, tukar beli e-bullion, paypal etc, e-book percuma dan promosi yang anda tidak akan dapat di tempat lain. Wang Cyber juga menyediakan keahlian khas, WC300 yang hanya boleh disertai oleh 300 orang yang berdaftar dengan bayaran yang sangat murah. WC300 akan mendapat banyak kelebihan yang keahlian lain tidak dapat dan ini merupakan antara keunikan WC300. Kebanyakan ahli WC300 terdiri daripada usahawan internet yang mula terserlah serta beginner yang hendak menyerlah.

Buat masa ini, keanggotaan Wang Cyber adalah percuma dan tidak mustahil di masa akan datang akan dikenakan bayaran. Oleh yang demikian, anda dijemput beramai-ramai untuk menyertai Wang Cyber.com. Forum ini merupakan titik permulaan kepada kejayaan seorang usahawan internet!

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8