Tuesday, March 25, 2008

Betul Ke Nie?

Saya jamin para pembaca sudah muak mendengar software untuk menjadikan website atau websales anda tersenarai di papan top ranking Google, Yahoo, dan banyak lagi searh engine yang lain. Semuanya suatu dusta semata-mata yang boleh percaya atau tidak. Saya rasa mereka setakat submit webpage kita pada search engine ni. Tapi, berita yang saya dengar, sekarang ni dah tak boleh nak submit via software, kena submit secara manual. Mungkin kerana terlalu banyak submitter tegar. Sekarang, apa bezanya dengan software yang saya jumpa ni, namanya IBP.
IBP adalah acronym kepada Internet Business Promoter yang dicipta oleh iBusinessPromoter untuk membantu anda menjadikan webpage dan websales anda di tempat teratas di search engine. Ia adalah software yang membantu optimize site anda. IBP juga membantu anda mencari link-link yang bersesuaian dan berkualiti tinggi untuk menaikkan lagi web page anda. Sejauh mana kebenarannya?

Entahlah, saya pun kurang pasti. Cuma, berikut adalah senarai pelanggan-pelanggan yang telah menggunakan IBP untuk membantu memasarkan website atau webpage mereka di internet, bukan calang-calang syarikat iaitu Ebay, Lexmark, Canon, Zurich, Reunion, Siemens, Triump, T System dan banyak lagi. Triump pun pasarkan barangan mereka guna IBP, perniagaan anda, bagaimana?

IBP mendapat beberapa award yang sememangnya tidak kurang dari 5 bintang untuk pelbagai tahap dan kebaikan, ia mudah dimuat turun, dan mudah dibuat tanpa meninggalkan sebarang kesan atau pepijat yang jahat. 100% dijamin selamat dan menjaga privasi anda. Dapat anugerah PC PRO, 5 bintang dari Download.com serta dapat 5 ekor lembu dari Tucows :p

Kurang yakin? Apa kata anda download dulu trial version yang hanya bersaiz 6.1 MB cuba uji samada ia bebenar sehebat yang disangka atau IBP bayar diorang semua ni untuk dapat award. Sila klik link di bawah untuk download

-->KLIK DI SINI UNTUK MUAT TURUN TRIAL IBP<--

P/s : Pergh, kalo dapat top 10 ranking Google, buat kenduri terus :)

2 comments:

  1. kalau web bahasa melayu tu kalau mat saleh klik jugak ke

    ReplyDelete
  2. Ini optimizer, meaning website anda akan dipaparkan pada search engine. If mat saleh dah search untuk bahasa melayu dan website anda keluar, sudah tentu dia klik.

    ReplyDelete

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8