Thursday, March 13, 2008

Bukan Sekadar Jugak!

Bukan Sekadar Blog! Ya, itulah nama blog pada hari ini. Bukan Sekadar Blog adalah milik Gamemaster yang mempunyai traffic yang baik berbanding saya, hampir 5000 orang dari segenap masyarakat dunia. Tak faham jugak, macam mana lah orang putih baca blog beliau yang berbahasa melayu, memang unik dan ajaib.

Bukan Sekadar Blog menempatkan apa-apa post yang tidak spesifik, kadang-kadang politik, wang, dan juga apam balik. Apam balik? Ya... apam balik, makanan masyarakat kita yang amat sedap. Tengok aje dah rasa nak beli satu. Di hujung blog pula terdapat animasi Upin dan Ipin yang bukan kepunyaan beliau kerana jika di klik membawa ke link blog orang lain.

Apa yang anda hendak, semua ada di sini. Bermula dengan software untuk memudahkan uninstallation kepada bagaimana hendak membuat sabun mop lain yang berkesan! Manalah dia dapat resepi buat sabun mop lantai ni, hinggalah ke komik dan perkara-perkara lain. Memang rojak, memang hebat!

Malangnya header nye menggunakan yang telah diberikan oleh default, jadi, anda tidak perlu expect melihat banner yang unik tetapi sekurang-kurangnya isinya mampu membuatkan anda terpukau untuk tunggu di blog tersebut, sekurang-kurangnya hingga download anda selesai :)
Apa-apa pun, Gamemaster telah membuat blog yang hebat!

3 comments:

  1. Salam bro.. Tima kasih banyak-banyak la kena buat review pasal blog saya.. Apa-apa pun, blog saudara pun best dan saya slalu jenguk.. Tq

    ReplyDelete
  2. gaye sedare post review ni mcm jeles je ngan blog gamemaster...hahahahhahaha

    ReplyDelete
  3. Hehe...sure la jeles. Blog lawa, post perbagai, pastu viewers plak international. Bayangkan, time saya nak try entrecard kat blog ni, kene delete account...sedey...

    ReplyDelete

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8