Monday, March 31, 2008

Dibayar Untuk Publish Apa Saja

Sekarang ini sudah terlalu banyak website yang membayar anda apabila anda diminta untuk membuat sebarang artikel, tidak kiralah samada anda lakukannya di ReviewMe, Linkworth, PayPerPost dan sebagainya. Kali ini saya hendak memberitahu para pembaca website yang menawarkan program yang vise versa. Baik untuk anda di mana anda dibayar untuk publish apa sahaja, asalkan hak milik sendiri.


Apa saja? Sudah tentu. Jika anda seorang ahli muzik, apa kata anda publish lagu yang belum di publish orang lain, manalah tau jika mereka berminat. Ada gambar menarik? Artikel yang hebat? Teknik mengorat lelaki dan sebagainya? Publish kepada mereka dan biar mereka yang tetapkan samada mereka berminat atau tidak. Anda dibayar dengan dua cara samada melalui pembayaran pendahuluan dan royalti. Ini bermakna anda berkemungkinan mendapat bayaran bulanan!

Anda akan dibayar samada melalui Western Union atau Paypal, yang mana yang terbaik. Malang bagi mereka yang mempunyai akaun lain tetapi masih boleh dibayar melalui cek, betul x? Jadi, apa tunggu lagi? Sertai Triond sekarang dan mula publish apa sahaja yang anda ingini dan tunggu bayaran dari mereka sekarang! Triond tiada referral program, jadi, agak kecewa sedikit, huhu...

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8