Friday, March 14, 2008

Kontroversi!

Itulah diskripsi terbaik untuk web blog yang bertuah untuk hari ini. Web blog Destinasi Hiburan Anda adalah hasil karya taip saudara Maen. Maen mempunyai dua web blog berdaftar di Mybloglog dan saya sangat-sangat berminat dengan isi post yang ditonjolkan beliau. Patutnya ada tambahan sikit, Bukan Sekadar Hiburan...ya...

Se-kontroversi mana web blog Destinasi Hiburan Anda ini? Ok, mari kita menilai ye para pembaca. Buka-buka aje post pertama dah ada gambar orang bercium, artis cium mulut dengan seorang manusia. Seriously saya sendiri pun tak dapat nilai yang diciumnya tu lelaki atau perempuan. Tapi yang pastinya artis tu lelaki. Itu baru satu posting...selepas beberapa posting termasuk keputusan pilihan raya, ada lagik...

Apa dia? Movie kontroversi dari Aswara, Comolot tajuknya. Macam cium mulut jer..movie pendek ni memang sukses la...unik sebab ia mengetengahkan cinta serong. Lelaki dengan lelaki, perempuan dengan perempuan. Ada adegan panas terbakar mendidih tak? Anda kena lah tonton sendiri di blog Maen. Ada lagi ke kontroversi nye?

Pantun khas dari orang melayu untuk orang melayu. Isi dalam nya kekadang sakit jugak dibaca pada yang terasalah...saya nie tengah tak rasa apa-apa sebab saya tergolong dalam golongan dalam stanza terakhir tapi bukan quotation paling akhir...ala,yang islamik-islamik sikit tu. Selain dari perkahwinan monyet dengan lembu, ada banyak lagi yang boleh diperhati. You judge it for yourself.

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8