Friday, March 7, 2008

OK, Teletubbies Masuk Bina Badan

Beritahu saya, di mana lagi anda boleh dapatkan gambar Teletubbies bina badan? Bagaimana pula Spiderman join team bola? Haha...memang unik, seperti blognya, foto-unik.blogspot.com! Apa yang uniknya, tidak lain tidak bukan foto-foto yang ada lah. Di sini saya hanya menunjukkan kepada anda satu daripada foto yang menarik minat saya.


Rasanya pembuat blog ini bukanlah salah seorang dari Mybloglog komuniti sebab saya tidak dapat jejak siapa pembuatnya, tetapi sudah pasti blog ini dari Indonesia. Tetapi jangan kaget, sebab kita sendiri boleh faham bahasa indonesia, jika tidak mengapalah berlaku lambakan filem dan lagu dari Indonesia, no offense, ok?

Blog ini masih baru, maka bilangan gambar yang ditonjolkan juga agak sedikit tetapi sememangnya unik kecuali gambar tengkorak besar tu yang ada masuk surat khabar Utusan kot dulu, selain dari yang itu, semua unik. Sememangnya dibuat dari perisian Photoshop dan ada yang original. Apa-apa pun, kunjungi Foto Unik dan lihat sendiri galeri yang mampu memukau anda :)

-->KLIK DI SINI UNTUK MELAWAT FOTO UNIK<--

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8