Saturday, March 15, 2008

Powerline Bertambah Lagi!

Hari ini saya mendapat email dari SFI berkenaan notification pertambahan downline secara total. Sebenarnya ia agak mengejutkan juga tetapi saya amat bersyukur kerana saya tidak pernah mendapat downline seramai ini. Jumlah total downline saya sudah bertambah kepada 2434 orang setelah saya kembali aktif! Sekarang ini, saya hanya perlu tunggu hujung bulan ini untuk melihat berapa banyak income yang saya dapat untuk sepanjang bulan Mac. Harap-harapnya banyaklah, tapi kalau sedikit pun tidak mengapa, bersyukur. Nampak gayanya, tools yang saya ada dalam Pakej The Dollar Tools benar-benar berkesan.

Rata-rata downline saya adalah western jadi nampak gayanya link saya di tempat lain lebih berkesan berbanding. Apa-apa pun, saya bersyukur kerana menggunakan khidmat pengiklanan saya sendiri, sekurang-kurangnya dalam 2.7 juta penerima email promosi tersebut, ada yang memberi balasan positif :)


Buat masa ini, saya biarkan link-link yang dah well establish untuk buat kerja. Lagipun saya dah nak dekat exam kemasukan Ijazah, huhu...takut jugak nie. Kepada sesiapa yang ingin menyertai SFI, anda dijemput untuk memasuki team downline saya :) Tidak salah mencuba, bukannya berbayar pun. betul x?

P/s : Sewaktu saya menaip post ini, bertambah lagi 5 orang, bersyukur...

4 comments:

  1. sfi ni apa benda.. boleh terangkan skit

    ReplyDelete
  2. Gamemaster, saya ada terangkan tentang SFI, sila baca post di link di bawah.
    http://www.kabelduit.com/2008/03/dijamin-dapat-duit-bukan-scam.html

    ReplyDelete
  3. salam. nak tanya, baru je register malam semalam.. tiba-tiba je dia hanta email kata ada 1000 downline bawah den.. macam mana tu..

    ReplyDelete
  4. Gamemaster, SFI menggunakan sistem one line power line, ini bermakna orang yang register selepas anda adalah directly terus di bawah anda, with or without your affiliate links. Jadi, by upgrading kepada EA, you will gain profits dari affiliate bawah. Untuk jadi EA ada banyak cara, sila rujuk website mereka. TQ :)

    ReplyDelete

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8