Wednesday, April 2, 2008

Berborak Sampai Pagi!

Para pembaca tak terasa nak tidur? Mata macam nak tersengkang aje sampai pagi? Apa lagi, sertai forum Boraksakan dan berboraklah dengan moderator yang hangat sampai hangit dan ahli-ahlinya yang lupa nak makan pil tido. Mungkin sebab semuanya asyik berforum sampai lupa yang manusia perlukan paling kurang 3 jam untuk tidur.Boraksakan adalah salah satu forum yang bernaung di bawah forumotion.com. Ia masih belum independent dan diterajui oleh Mickey Mouse Raja. Lihat banner sendiri dah tau itulah avatar administratornya.

Forum Boraksakan masih baru dan sedang hangat di dalam wayar internet, maka, ambil peluang ini untuk menjadi sebahagian dari pioneers nya, jadilah moderator mereka jika mampu.Boraksakan dihuni oleh Smiley. Smiley? Seriously, forum ini semuanya terdiri dari Smiley, bermula dari portal hinggalah ke new message. Ia menonjolkan imej ceria sepanjang masa, walaupun mata anda kuyu di malam hari sewaktu berada di forum ini. Ia forum aktif dan mempunyai average post yang agak baik.

Ini bermakna, ia tidak akan senyap seperti sesetengah forum.Masih banyak slot pengiklanan yang percuma, maka, para pembaca tidak sepatutnya melepaskan peluang yang ada. Para pembaca pasti akan addicted ke forum ini jika para pembaca sudah menjumpai topik yang sesuai dengan minat para pembaca. Bilangan ahli Boraksakan semakin bertambah, membuktikan kredibiliti mereka semakin diyakini :)

2 comments:

  1. wah..bagus la ko punya ayat..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. Huhu,thanks :p ni x dengar waktu saya mengayat...cair...

    ReplyDelete

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8