Sunday, April 20, 2008

eWriter Pro MRR

Adakah para pembaca berminat untuk menulis e-book sendiri berkaitan apa-apa tajuk? Jangan terpedaya dengan kata-kata orang yang mana e-book adalah perkara lapuk sedangkan menurut saudara Gobala Krishnan sendiri, a five figure marketer, e-book masih lagi perniagaan yang sangat menguntungkan. Beliau berani kerat jari yang ia masih laku.

Namun, untuk membuat e-book yang baik memerlukan software yang hebat. Oleh itu, saya menawarkan kepada para pembaca software terbaik untuk membuat e-book, iaitu eWriter Pro! eWriter Pro bukan setakat menggunakan interface mudah malahan memudahkan anda untuk convert terus.

Para pembaca juga akan diberikan beberapa e-cover percuma yang boleh dimuat turun secara online tanpa sebarang masalah. Para pembaca hanya memerlukan internet connection sahaja. Saya mengesyuorkan connection yang baik kerana dial up agak perlahan. Ini memudahkan para pembaca untuk memulakan bisnes penulisan e-book.

Pakej kali ini dilengkapi dengan Master Reseller Rights, ini bermakna para pembaca boleh menjualnya semula dan mengambil 100% peratus untung tanpa perlu membayar sebarang royalty kepada pembuat software ini. Apa tunggu lagi, dapatkan eWriter Pro dengan hanya Rm20.00 sahaja!

Bayaran boleh dibuat melalui:

Khairul Anwar
153010440540

Sila email kan butiran transaksi menggunakan email form di bawah sekali blog ini, tq :)

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8