Monday, April 7, 2008

Extention Pertandingan Rm50+Rm50=Rm100

Nampak gayanya ramai juga yang tidak faham apakah jenis review yang saya kehendaki, salah saya juga kerana tidak menerangkan secara terperinci :) Kepada para pembaca dan bloggers yang berminat, anda diminta untuk review berkenaan blog saya. Blog ini tiada sebarang produk lagi, maka, review hanya tertakluk kepada blog.

Anda boleh memberikan pandangan, komen dan mungkin tomahan membina supaya blog ini menjadi lebih baik. Malahan jika diletakkan cadangan membina di dalam review anda, mungkin peluang anda untuk menambah poket money lebih cerah! (mungkin...) Sebarang cadangan altenatif sangat dialu-alukan dalam review anda.

Yang pasti, jangan lupa memasukkan link ke blog ini dengan alamat http://www.kabelduit.com (pastikan anda letak www kerana jika http://kabelduit.com, ia akan bertindan dengan web sales saya) Jadi, diharapkan post kali ini membantu anda supaya lebih jelas mengenai Pertandingan Rm50+Rm50=Rm100 ini!

Sebarang maklumat terdahulu lain, sila ke link disediakan,
http://www.kabelduit.com/2008/04/rm50rm50-rm100-untuk-dimenangi.html

P/s : Mungkin akan ada pertambahan prize money, selalu kunjungi blog ini untuk maklumat lanjut akan sebarang perubahan :)

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8