Friday, April 18, 2008

Rahsia Duit Percuma Terbongkar!

Adakah para pembaca sudah mendapatkan video esklusif daripada otai Google Adsense, saudara Syed Ikhwan berkenaan salah satu kaedah yang didedahkan bagaimana untuk membuat duit percuma secara percuma tanpa sebarang bayaran?

Video yang ditunjukkan sungguh hebat, bayangkan wang masuk dalam Paypal account macam air sedangkan untuk kaedah rahsia duit percuma ni, beliau hanya memperuntukkan 12 jam seminggu untuk USD10 000.00! Jika anda digaji sebanyak itu untuk bekerja selama 12 jam, siapa yang nak menolak.

Saudara Syed Ikhwan memberikan para pembaca video tersebut secara percuma sebagai janji beliau kepada para subscriber. Lepas difikirkan, mudah aje sebenarnya. Ia setakat @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@...eh, tak boleh nak keluar lah pulak. Owh lupa, saya berjanji dengan beliau juga tidak akan dedahkan rahsia tersebut secara public. Nanti dah x rahsia dah.

Ingin mengetahui rahsianya? Dapatkan dari mulut pencipta teknik ini sendiri yang telah dikaji dan di experimen selama setahun. Bagaimana caranya? Sila klik link di bawah sekarang!


P/s : Kesian bro Syed, beliau sebenarnya keberatan nak mendedahkan rahsianya tetapi kerana janji kepada subscriber...diturut jua hati yang lara..

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8