Tuesday, April 15, 2008

Rebranding E-cover Edmund Loh

Kepada para pembaca yang telah membeli e-package Edmund Loh PLR 750 Traffic Tactics, para pembaca boleh menggunakan kuasa PLR untuk memanipulasi mana-mana bahagian artikel dan juga tajuk serta e-cover. Ini membolehkan para pembaca bukan sahaja mempunyai isi e-book yang baik tetapi atas nama para pembaca sendiri.

Di sini, saya ada menyediakan satu set e-cover percuma untuk para pembaca jika ada para pembaca yang ingin membuat rebranding. Tetapi, ia menggunakan tajuk Guerilla Traffic Tactics. Kenapa Guerilla? Saya letak perkataan itu kerana ia sinonim dengan Edmund Loh, pengasas bersama IMGuerilla.

Theme e-cover ini, IP Black, mempunyai 6 e-cover dalam bentuk 3D yang telah diolah supaya tajuk dalamnya sama seperti 750 Traffic Tactics. Sila download fail compressed WinRAR melalui link di bawah.


P/s : Tawaran masih dibuka. Harga masih Rm30, tinggal 8 lesen PLR untuk diedarkan. Reka e-cover rebranding adalah percuma kepada para pembeli, email saya untuk meminta design bersama tajuk e-package anda :)

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8