Thursday, April 10, 2008

Script Online Games!

Pernahkah anda bermain sebarang online game? Bukan jenis bergrafik tinggi tetapi 100% dari paparan website. Ala, macam Darkthrone, Neopets dan The Crims. Ya, memang sesuatu yang ketagih bukan, terutama jika kita berjaya ke peringkat lebih tinggi dan lebih kuat! Teringat saya dulu waktu main The Crims, saya dan rakan-rakan berjaya buat kumpulan di kafe siber dan merompak bank negara! Alangkah baiknya jika trafik tu berjaya disalurkan kepada kita.

Ya, tadi saya browsing dan terjumpa sebuah script game online. Satu-satunya yang mempunyai website, produk sendiri, malahan harga yang agak murah berbanding yang lain. Memperkenalkan My Pimp Script! My Pimp Script terdiri daripada script online yang lebih menjurus kepada game online seperti The Crims. Ya, yang jahat-jahat sikit tu. Apa yang My Pimp Script tawarkan?


Mereka ada 4 jenis pakej, pakej pertama biasa saja, pakej kedua, ketiga dan keempat mempunyai lebih banyak addon seperti addon senjata, tempat lepak, kasino, control panel admin, proxy checker dan banyak lagi. My Pimp Script memberi jaminan support mereka adalah yang terbaik dan mereka update setiap bulan untuk addon baru! Ramai pelanggan My Pimp Script telah menjana lebih dari USD2000.00 sebulan.

(BE THE DON, GAME MENGGUNAKAN MYPIMPSCRIPT)

Mereka juga ada menyediakan demo akaun sekiranya anda ingin melihat sendiri bagaimana game ini berfungsi, bahagian admin dan sebagainya. Malahan, anda boleh mula membuat adventure game anda sendiri kurang dari 5 minit! Mereka siap memberi contoh game yang telah pun bermula! Harga permulaan untuk MyPimp Script hanya USD 150.00 = Rm500-Rm600, sekali seumur hidup!


P/s : Kalaulah boleh buat game online sendiri, mesti best! Jom beli, kita pakat JV...amacam? Untung!

No comments:

Post a Comment

 
ss_blog_claim=5aad5ed1c8ceb4641cefa49c80dcccf8